


Aha, ale ty ruské potraviny tady nikde poblíž nemáme...
Na tom opravdu není nic těžkého, je to spíš tip pro dny, kdy člověk neví, co uvařit.
Podle mých zkušeností je ta ruská pohanka více pražená, je tmavší a má výraznější oříškovou chuť. Česká má světlejší barvu a více se rozvaří, ale možná je to jen otázka zvyku.
Asi mají v Rusku tvrdší pohanku :-) Anebo jí vařit kratší dobu. Jinak dobrý tip na jídlo, musím koupit pohanku :-)
Zkuste koupit pohanku ve zdravé výživě - bývá třeba i z Ukrajiny a dá se sehnat v x "odstínech" a konzistencích. Taky se mi nelepí, někdy ji po opláchnutí (a před zalitím vodou) lehce orestuju.
Griečka :-) Takhle jsem "přejmenoval" mojí bývalou moldavskou milou. Pohanka mi jí vždy připomene.
Komu nevadí specifická chuť pohanky, tak je to super potravina (navíc bezlepková). A je pravda, že nejlepší pohanku jsem vždy koupil v těch ruských obchodech a rozdíly jsou velké. Chce si to oblíbit značku a té se držet. fici
viagra from canada free samples replies
http://vigraforsale.com - viagra for sale
viagra online
<a href="http://vigraforsale.com">viagra without a doctor prescription
</a> - viagra directions
viagra 20mg tablets search
Vypadá to opravdu moc dobře. Pohanku momentálně nemám, ale rozhodně bych to ráda co nejdřív vyzkoušela, já mám právě ráda i kubu.